25 Mayıs 2014 Pazar

Kalpli Gümüş Yüzükler zarif görünümleri olduğundan dolayı bayanlar tarafından tercih ediliyor. Çok şirin olan kalpli gümüş yüzükleri hediye olarak alıp sevdiğinize hediye edebilirsiniz. Kız arkadaşınıza sevgililer günü hediyesi, doğum günü hediyesi veya yıl dönümü hediyesi olarak alabilirsiniz. Fiyatları çok pahalı olmayan kalpli yüzükler 35 ile 150 tl arası değişmektedir. Tek kalpli veya iki kalpli yüzük modelleri oluşmaktadır. Bu yüzükler bayanların günlük hayatında kullandığı yüzükler… Kalpli yüzüklerin altın olanları da bulunmaktadır. Kalpli gümüş yüzükler ile parmaklarınız süslenerek muhteşem bir görünüme sahip olacaktır. Kalp modeli alyanslar ve kolyelerde de kullanılmaktadır. Sevgiliye hediye olarak tasarlanmış olan kalpli yüzük modelleri ile sevgilinizi mutlu edebilirsiniz. Üzerinde kalp figürlü beyaz zirkon taş bulunan gümüş yüzükler şık görünüme sahiptirler. Söz yüzüğü olarak da tercih edebilirsiniz. Modern ve parmaklarınıza yakışan yüzük modelleri gümüş yüzük örnekleri ile kombinlenmitir. Mekik şeklindeki ve ortasındaki kalpli taş detayı ile üretilen kalpli gümüş yüzükler yeni sezonda modayı takip eden bayanların gözünden kaçmıyor. Bu yüzük modellerini ister gümüş isterseniz altın modellerinden tercih edebilirsiniz. Çok özel tasarımlara sahip olan gümüş yüzükler yeni sezon modellerden oluşmaktadır. Ayrıca kalpli yüzük modelleri çok özel anlamlar taşımaktadır.


2013 Modası Altın Gümüş Nişan Yüzük Modelleri


Evliliğin ilk adımı olan nişan törenlerinde, evlenecek çiftler için ömürleri boyunca parmaklarında taşıyacakları nişan yüzükleri büyük önem taşır. Bu yüzden yüzük modeli olarak en şık, altın veya gümüş, taşlı veya pırlanta yüzükler tercih edilir. Evlenecek kişiler için hayatlarında büyük bir anlamı olan yüzükler, kişilerin maddi durumuna, zevklerine göre değişkenlik gösterebilir. Bazıları sade yüzükler tercih ederken, bazıları ise taşlı, pırlantalı ve fiyatı yüksek yüzükleri tercih edebilir. Altın nişan yüzük modellerinin uzun yıllardır hiç modası geçmez, her zaman tercih edilir altın yüzükler. Son yıllarda gümüş

yüzüklerin de gözalıcı tasarımlarıyla ilgi çekici ve albenisi çok olan yüzük modelleri haline geldi. Önemli olan nişan yüzüklerini parmaklara takmak değil o yüzükleri bir ömür boyu parmakta taşıyabilmektir. Evlilik sabır ve hoşgörü işidir. Sabrı az olan ve hoşgörüsüz insanlar ne yazık ki evliliklerini bir çırpı da bitirebiliyor ve nişan yüzüklerini de fırlatıp atabiliyorlar. Sizlere 2013 modası altın alyans ve gümüş nişan yüzük modellerinden bir demet sunarken, seçtiğiniz ve parmağınıza taktığınız nişan yüzüklerini bir ömür boyu çıkarmamanızı diliyorum. Mutlu saadetli bir evlilik temennisinde bulunuyorum.

Sizler için galerimize eklediğimiz nişan yüzüklerinde, resimli yüzükler, taş detaylı yüzükler, pırlantalı yüzükler, kalın yüzükler ve sade alyans modelleri gibi bir çok yüzük modelleri bulunuyor.  yüzük fiyatları ise altın yüzük modellerinde 1500 tl ile 3000 tl arasında değişiyor. Gümüş  yüzüklerin fiyatları ise 50 tl den başlayıp 600 tl ye kadar çıkabiliyor.


Bu yılın yüzük trendleri arasında dikkat çeken bir model göze çarpıyor. Şimdilerde midi yüzükler tüm kadınların favorisi… Altın, gümüş...
Bu yılın yüzük trendleri arasında dikkat çeken bir model göze çarpıyor. Şimdilerde midi yüzükler tüm kadınların favorisi… Altın, gümüş ve imitasyon alternatifleriyle birçok satış noktasından bulabileceğiniz midi yüzüklerin birbirinden şık modellerini sizin için derledik…

















Gümüş yüzük modeli bu zamanlar da çok revaçta. Bayanlar adeta bu gümüş yüzükleri aksesuar olarak kullanıyorlar. O zaman altın takmayı sevmiyorsanız gümüş takabilirsiniz.

Merhaba Değerli Ziyaretçiler,
Bugün siz kadın ziyaretçilerimiz için 2013 yılının en gözde son moda gümüş kolye, gümüş bileklik, gümüş küpe ve gümüş yüzük modellerinin en gözde gümüş takı setlerinin yer aldığı sayfamızda sizler için özenle seçtiğimiz en güzel gümüş takı modellerini paylaşıyoruz. Yeni trend marjinal gümüş takı modellerinin yer aldığı sayfamız da küçük bir gezintiye çıkacak olursak eğer sayfamız da ki ilk resmimize bakalım. İlk resmimiz de yer alan gümüş takı resmimiz yuvarlak top modelinde taşlı ilgi çekici sizlerin çok hoşuna gideceğine inandığım Swarovski taşlı gümüş küpe ve gümüş kolye takımı yer almaktadır. İkinci resmimiz de yer alan gümüş takı modelimiz de ise, bu yılın son modası harika bir model olan çok şık tasarım dikkat çekici gümüş yüzük modelimiz yer almaktadır.


Altın, pırlanta, yakut, zümrüt… Hepsi çok güzel taşlar kuşkusuz. Mesela bir pırlanta tektaş ya da güzel bir altın kolye, eminim harika aksesuarlardır. Fakat asla gümüşün yerini tutamayacak. Zira gümüş, eskilerden beri her türlü eşyamız da kullanılan bir maden olmasının yanı sıra; kadınların ve hatta erkeklerin de kollarını, parmaklarını ve boyunlarını süslemiştir. Kullanışlı bir takı madeni olan gümüş, gençlerin gözdesi. Bir gümüş kolye veya gümüş yüzük; günlük kıyafetlerle kullanıldığı gibi şık davetlerde de ilgi çekmenizi sağlayabilir. Ayrıca diğer madenlere göre fiyatı da cebinizi yakmaz.







gümüş yüzük
Her yaştan insanın kullandığı gümüş takılar, Mor Takı’da fazlaca çeşit imkanı sunuyor. Özellikle kendi takınızı tasarlayabilmeniz çok hoş. Tarzınızı ve hayal gücünüzü birleştirip oluşturacağınız takıları, kendiniz kullanabileceğiniz gibi yakınlarınıza da severek hediye edebilirsiniz. Örneğin, kendiniz tasarlayın bölümüne girip; bir isim kolye dizayn edebilirsiniz. Kalp içinde yazılan bir isim kolyenin yaratıcısı olabilir ve onu eşinize, sevgilinize veya nişanlınıza hediye edebilirsiniz. Ya da aynı olayı bir yüzük üzerinde de gerçekleştirebilirsiniz. Sevdiğiniz insanın ismini parmağınızda taşımak ve taşıtmak oldukça sevgi dolu olacaktır.

tektaş
Pırlanta tektaşların hiçbir zaman gümüş bir yüzüğün yerini tutmayacağını söylemiştik. Peki ya gümüş bir tektaşa ya da alyansa ne dersiniz? Tam tur taşlarla donatılmış bu yüzükler, parlaklıklarıyla resmen bütün gözleri üzerinde topluyor. Sadece kolye ve yüzük olarak değil de güzel bir broşu da gümüş detaylı düşünebiliriz. Renkli taşlarla süslenmiş bu broşlar arasından seçim yapmak sizi zorlayacaktır. Bence her elbisenize göre bir tane edinmelisiniz. Gümüş küpeler ise yine zirkon, quartz, garnet gibi mükemmel taşlarla karşımıza çıkıyor. Mutlaka aradığınız renkte ve şekilde bulabileceğiniz bu küpeler için tercih yapamayacaksınız. Çünkü gerçekten zor. Mesela sarı gümüşten imal edilen içinde akuamarin ve ametist gibi taş detayları olan, mavi ve mor renklerindeki küpe insanı rüya dünyasına sürüklüyor.



gümüş yüzük
Gümüşü şık davetlerde ve günlük hayatta rahatlıkla kullanabilirsiniz demiştik. Gümüşün ayrıca otantik bir havasının olduğu ise yadsınamaz. Salaş kıyafetlerinizle ve bilhassa çiçekli o eski eşarplarla kullanacağınız büyük küpeler, irice bilezikler ve detaylı kolyeler eminim sizi harika bir görünüme kavuşturacak. Gümüşün modası hiçbir zaman geçmeyecek. Büyük, küçük, yaşlı, genç ve hatta bayan, erkek demeden kullanılan gümüşlerin değeri de düşmez diye tahmin ediliyor…
Yüzüğün modası mı olur diyecek olanlar olabilir ama onun bile bir modası var. Gümüşünden altınına, modernden  antikaya, renkliden siyahına, hatta tahtadan cama kadar bir sürü yüzük modeli var. Hepsinin de kendine göre bir tarzı var. Kendi yüzüklerimin hepsini topladım ve yeni bir post hazırladım. Biraz yüzük dünyasına dalalım derim!! :)


Gümüş Yüzükler:

 Yıllardan beri var olan gümüş yüzükler benim vazgeçilmezlerim. Ama her gümüş yüzüğü alıp takmam. Her ürünün bir tarzı olduğu gibi onunda bir tarzı olmalı. Bana göre gümüş; eskitilmiş ve incelikle işlenmiş olmalı. Gümüşe en çok yakışanı bu. Taşlarla süslenip parlatılan gümüşlerin bana göre görüntüsü çokta ilgi çekici değil. Daha antika görüntülü yüzükler her zaman daha ilgi çekici oluyor.


Altın yüzük modellerinden sonra en fazla tutulan yüzükler gümüş yüzük modelleri oldu. Bu yılda geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi birbirinden güzel gümüş yüzük modelleri piyasaya sürüldü. Gümüş yüzük modelleri hem şık tasarımıyla hemde ucuz olmasıyla tercih sebebi oluyor. Bayanlar için olduğu kadar erkekler içinde oldukça güzel gümüş yüzük modelleri bulunuyor. Sevgilinizle aranız mı bozuldu? O zaman …

Altın yüzük modellerinden sonra en fazla tutulan yüzükler gümüş yüzük modelleri oldu. Bu yılda geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi birbirinden güzel gümüş yüzük modelleri piyasaya sürüldü. Gümüş yüzük modelleri hem şık tasarımıyla hemde ucuz olmasıyla tercih sebebi oluyor. Bayanlar için olduğu kadar erkekler içinde oldukça güzel gümüş yüzük modelleri bulunuyor.

Sevgilinizle aranız mı bozuldu? O zaman ona alabileceğiniz en güzel barışma hediyesi güzel bir gümüş yüzük olabilir. Sadece sevgilinize değil arkadaş yada akrabalarınızada hediye edebileceğiniz birbirinden güzel gümüş yüzük modelleri bulunmaktadır. Parlaklığı ve şık görüntüsü sayesinde herkes tarafından sevilen ve ucuz olmasıylada kolayca alınabilen gümüş yüzük modelleri zor anlarınızda hediyelik eşya olarak imdadınıza yetişiyor.

Gümüş Kraliçe Yüzüğü


Tuğralı Ay Yıldız Erkek Gümüş Yüzük



Gümüş yüzük modelleri birçok kişi için bir hobi yada olmazsa olmazlar arasındadır. Gümüş yüzüklerin üzerinde birçok desen, isim vb. şeyler bulunabiliyor. Tuğralı Ay Yıldız’lı bir yüzüğe sahip olmak istemez misiniz? Erkeklerin severek takacağı bu yüzüğü sizde sevgilinize hediye olarak alabilirsiniz. 

Evliliğin en önemli simgesidir yüzük takmak .  Tabi hanımlar için bir de yüzük özellikle görünüm ve estetik gibi bir anlamı da var. Madem ki dünyaya bir kez geliyoruz bari adam gibi güzel alyanslar ve yüzükler  takalım değil mi. Bayanlar aksesuarı sever . Altın takmayı sevmeyen kişiler gümüş yüzük tercih etmektedirler . Gümüş yüzük çok eskiden günümüze kadar gelen hiç vaz geçilmeyen aksesuardır .  İstediğiniz gümüş yüzük modellerini istediğiniz ve aradığınız yer yerde bulabilirsiniz. Gümüş Yüzüklerin kendine has bir havası vardır . Her zevke uygun tasarımlarla Gümüş Yüzük seçeneklerimiz çok fazladır .  Gümüş Yüzük seçeneklerinizi hem abiye kıyafet ile bir şıklık yaratabilir hemde spor kıyafetle tercih edip spor bir hava yaratabilirsiniz .

Gümüş yüzük tercih etmek maddi açıdan ucuz olduğu için tercih edilmez gümüş yüzük takmak bir ayrıcaklıktır. Şimdi sizlere 2011-2012 alyans modelleri, düz alyans modelleri ve fiyatları hakkında güzel bir resim galerisi sunacağız. Resimlerin üstüne tıklayarak açabilirsiniz.
Bugünkü blog  sayfamızda ise bayan yüzük trendlerine yer vereceğiz Bayan yüzük modellerinde dikkati çeken renkli taşlar küçük ayrıntılı motifler bunun yanı sıra gösterişli yüzükler ön planda ,sizler için bu örnekleri sergiledik.


Taşlı Gümüş Yüzük Modelleri Ve Fiyatları


Taşlı Gümüş Yüzük Modelleri Ve Fiyatları Bayanların vazgeçilmezi olan altınlar ile yapılan birbirinden şık tasarımlar ile bu yıl en göz önünde siz olacaksınız.İsteyen bilezik isteyen bileklik ve aklınıza gelecek altın ve pırlanta tasarımlı oldukça şık tasarımları sizler için bir araya getiriyoruz.

Taşlı Gümüş Yüzük Modelleri Ve Fiyatları  Her kıyafetin tamamlayıcısı olan takıların farklı çeşitleri ve değerli taşlarla ve inciler ile bezetilmiş hoş küpe,yüzük ve bileklikler bayanların yanında erkek yüzük ve küpe tasarımları da  yer alıyor.

Bayanların vazgeçilmezleri olan takı modelleri bir de altından olunca artık bayanların görmezden gelme gibi bir lükse kalmıyor ve araştırıp beğenmeye başlıyorlar.Taşlı Gümüş Yüzük Modelleri Ve Fiyatları  Bizde sizler için Türkiye’nin en önde gelen Altın tasarım markalarının yeni sezon koleksiyonlarını araştırıp sizler ile burada buluşturuyoruz.

Taşlı Gümüş Yüzük Modelleri Ve Fiyatları  Taşlar ve şık işlemeler ile süslenmiş bayan altın bileklik modelleri yeni sezonda da moda.Açıkçası tasarlanmasından bu yana farklı modern modelleri ile her sezon kullanılan şık takı modelleri arasında yer alıyor altın bileklikler.Bayanların çok beğendiği takı madenlerinin başında gelen altınlardan hazırlanan şık altın zincirler farklı işlemeleri ile.Taşlı Gümüş Yüzük Modelleri Ve Fiyatları  Yeni sezonda altın tasarım markalarının şık zincir modellerinden bazıları.

Taşlı Gümüş Yüzük Modelleri Ve Fiyatları   Bayanların takıların ne kadar düşkün olduklarından bahsetmeye gerek yok sanırsak.Özellikle konu altınsa bayanlar hem şık duruşları ile bir çoğuda yatırım aracı olarak da kullandığı altınların bu kez altın bileklik tasarımları ile geliyor.

Taşlı Gümüş Yüzük Modelleri Ve Fiyatları Her ne kadar işçilik maliyetleri yüksek olduğundan yatırım aracı olarak kullanılmasa da diğer takılara nazaran altın olarak alınan bileklikler her zaman daha karlıdır.


Erkek Gümüş Yüzük Modelleri Ve Fiyatları

Erkek Gümüş Yüzük Modelleri Ve Fiyatları Erkeklerin vazgeçilmezi olan altınlar ile yapılan birbirinden şık tasarımlar ile bu yıl en göz önünde siz olacaksınız.İsteyen bilezik isteyen bileklik ve aklınıza gelecek altın ve pırlanta tasarımlı oldukça şık tasarımları sizler için bir araya getiriyoruz.

Erkek Gümüş Yüzük Modelleri Ve Fiyatları Her kıyafetin tamamlayıcısı olan takıların farklı çeşitleri ve değerli taşlarla ve inciler ile bezetilmiş hoş küpe,yüzük ve bileklikler bayanların yanında erkek yüzük ve küpe tasarımları da  yer alıyor.

Erkeklerin  vazgeçilmezleri olan takı modelleri bir de altından olunca artık bayanların görmezden gelme gibi bir lükse kalmıyor ve araştırıp beğenmeye başlıyorlar.Erkek Gümüş Yüzük Modelleri Ve Fiyatları  Bizde sizler için Türkiye’nin en önde gelen Altın tasarım markalarının yeni sezon koleksiyonlarını araştırıp sizler ile burada buluşturuyoruz.

Erkek Gümüş Yüzük Modelleri Ve Fiyatları  Taşlar ve şık işlemeler ile süslenmiş bayan altın bileklik modelleri yeni sezonda da moda.Açıkçası tasarlanmasından bu yana farklı modern modelleri ile her sezon kullanılan şık takı modelleri arasında yer alıyor altın bileklikler.Erkeklerin çok beğendiği takı madenlerinin başında gelen altınlardan hazırlanan şık altın zincirler farklı işlemeleri ile.Erkek Gümüş Yüzük Modelleri Ve Fiyatları Yeni sezonda altın tasarım markalarının şık zincir modellerinden bazıları.

Erkek Gümüş Yüzük Modelleri Ve Fiyatları   Erkeklerin takıların ne kadar düşkün olduklarından bahsetmeye gerek yok sanırsak.Özellikle konu altınsa bayanlar hem şık duruşları ile bir çoğuda yatırım aracı olarak da kullandığı altınların bu kez altın bileklik tasarımları ile geliyor.

Erkek Gümüş Yüzük Modelleri Ve Fiyatları  Her ne kadar işçilik maliyetleri yüksek olduğundan yatırım aracı olarak kullanılmasa da diğer takılara nazaran altın olarak alınan bileklikler her zaman daha karlıdır.




Gümüş Yüzükler: Uzun Süre Kullanılan Modeller Avantajlı İndirimlerle


İlk olarak Romalılar tarafından kullanıldığı söylenen gümüş yüzükler zaman geçtikçe bayanlarımızın vazgeçemediği bir aksesuar haline gelmiştir. Bu tasarımlar aynı zamanda erkekler tarafından da kullanılmaktadır. Her sezon vitrinlerimizi süsleyen bu tasarımlar şık ve oldukça kullanışlıdır. Fiyatının altından ucuz olması göz alıcı modelleriyle tercih sebebi olmuştur. Gümüş yüzük İslam inancına göre erkekler tarafından kullanılabilen bir element olduğundan, evlilik ve nişanlarda takı olarak kullanılmaktadır. Kolye, künye, bileklik, küpe, saat, broş ve yüzük çeşitlerinin yanı sıra şık tasarımlarıyla bu aksesuar dikkat çekmektedir. Bu ürünler şık bir kıyafetin üstünde çok şık bir tasarım haline dönüşebilir. Aslında bu takılar, her çeşit kıyafetle birlikte kullanılabilir.

Gümüş Yüzük Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bu ürünü alırken öncelikle gerçek gümüş olup olmadığı tespit edilmelidir. Sahte ürünler ciltte kızarıklık ve alerji yaratabilir. Özellikle alerjik yapıya sahip olan kişiler daha dikkatli olmalıdırlar. Gümüş takılar aynı zamanda insan sağlığına çok faydalı ürünler olmaktadır. Uzmanlar, bazı yaraların hatta yanıkların tedavi edilmesinde bu madenin kullanıldığını belirtmektedirler. İnsan vücudunda bazı bakterilerin oluşumunu engellediği için hekimler bu ürünleri özellikle tavsiye etmektedir. Bu ürünleri satın alırken ayarlarına dikkat edilmelidir. Fazla bakır katılan ürünlerin hem ayarı düşmekte ve hem de daha çabuk kararmaktadırlar. Kararmış ürünler piyasada satılan özel cilalarla parlatılabileceği gibi evde hazır bir yöntemle de ürünleriniz temizlenebilir. Çamaşır sodası ve bir kaşık sofra tuzunu kaynatıp ürünlerinizi rahatlıkla kaynatıp temizlenebilir. Sonrasında durulandığında tertemiz olacak ve parlayacaktır. Gümüş takılar plastik bir kap içinde muhafaza edildiğinde kararmadığını göreceksiniz. Hayata değer katan ve kendinizi özel hissetmenize yol açan bu takılar manevi olarak da fazlasıyla huzur vermektedir.

Online Alışverişte İndirim Fırsatları

Gümüş yüzük satın alırken güvendiğimiz, bilindik yerlerden almakta fayda vardır. Bunun yanı sıra online alışveriş yapan sitelerden yararlanabilirsiniz. Evinizin konforunda mağaza mağaza dolaşmadan bu birbirinden özel ürünlere sahip olabilirsiniz. Üstelik kapınıza kadar gelen kargo teslimi ve beğenmediğinizde veya başka türlü bir sorununuz olduğunda da değiştirme şansına sahip olup taksitle satın alabilirsiniz. Online alışveriş siteleri yoluyla bu ürünü satın almak istediğinizde Altın Çarşı online alışveriş sitesi en doğru adres olacaktır. Bu online alışveriş sitesinde birbirinden farklı tasarımlar yer almaktadır. Bu tasarımları tüm çeşitleri ile kolaylıkla bulabileceğiniz bu online alışveriş sitesinde ister yüzük, ister kolye ve küpe, isterseniz alyans bulabilirsiniz. Hepsi de birbirinden özel tasarlanmış bu ürünleri, indirimli fiyatlarla bulabileceğiniz bu sanal mağazalar, zahmetsiz alışverişin de en önemli aracı olmaktadır. Su sitedeki tasarımlar arasında farklı renkli modeller de bulunmaktadır. Ayrıca değişik süslerle şekillendirilmiş ürünler, her tür kıyafet stiline uygun olarak tasarlanmıştır. Genel olarak altın sevmeyenlerin tercih ettiği gümüşten üretilmiş modellerin, en az altın kadar gösterişli tasarımları bulunmaktadır. Ayrıca alyans olarak da sade ve şık modellerin yanı sıra motifli tasarımlara sahip ürünler de bulunmakta, bunlar da evlilik yüzüğü olarak kullanılabilmektedir. Bütün bu çeşitleri online alışveriş sitelerinde indirim fırsatlarıyla satın alabilir, kapınıza teslim avantajından yararlanabilirsiniz. Ayrıca kredi kartına taksit imkanı ya da kapıda ödeme seçeneğini de sunan online alışveriş sitelerinde böylelikle değişik ödeme seçenekleri de sunulmuş olmaktadır.
Moda dergilerinde karşımıza çıkan o bakımlı ve hoş kadınların kendilerine uzun saatler ayırdığını bilmek gerekir. Emek olmadan hiçbir şey olmuyor maalesef. Düzenli olarak moda dergilerini ve yeni çıkan trendleri takip ederek siz de son derece bakımlı ve zarif olabilirsiniz. Gün içerisinde yapacağınız kişisel bakımlarla cildinizi güzelleştirin ve akşamüstü arkadaşlarınızla bir kahve içmeye çıkın. Dışarı çıkarken salaş bir elbise, deri sandalet ve gümüş yüzük kombinini tercih edebilirsiniz.

Günün bütün yorgunluğunu unutmak istediğinizde işten eve döner dönmez ılık bir duş alın. Yumuşacık pijamalarınızı giyin ve kendinize şahane bir kahve yapıp güzel bir film izleyin. Film izlerken tatlı bir uykuya dalın ve yarın için enerji toplayın. Sabah uyandığınızda kendinizi pamuk gibi hissedeceksiniz. İşe giderken en sevdiğiniz elbisenizi giyin ve aksesuar olarak da gümüş yüzüklerinizi takmayı unutmayın.

Bugünlerde herkesin elinde isim yüzükler var. Bir anda trend olan isim yüzük, sevdiğiniz kişinin adını parmağınızda taşıma imkanı sunuyor. Sevdiklerinizin adlarını yüzük olarak taşıyabileceğiniz gibi kendinizin ve sevdiğiniz bir kişinin adının baş harfini de isim yüzük olarak kullanabilirsiniz. Eğer modayı yakından takip ediyorsanız isim yüzüklerin ne kadar trend olduğunu bilirsiniz.



Yüzükler kıyafetleri tamamlayan aksesuarlardandır. Gümüş yüzük tutkunları her kıyafetlerini bir yüzükle kombinlerler. Bazıları birden çok gümüş yüzük takarak farklı bir tarz yaratır. Gümüş yüzüklerin en belirgin özelliği suda kararmamalarıdır. Pek çok sıradan yüzük suda kararırken gümüş yüzük son derece dayanıklıdır. Yüzüklerle aranız iyiyse gümüş yüzükler ve son zamanların yükselen trendi isim yüzükler sizin gözdeniz olmaya hazırlar.

Aksesuar tercihlerinizle her zaman farkınızı ortaya koymak istiyorsanız gümüş yüzükler sizin için ideal. Kıyafetinize uygun olarak seçeceğiniz bir aksesuar kıyafetinizle bütün oluşturarak çok daha güzel görünmenizi sağlayacaktır. Kadınlar güzel görünmek için birbirleriyle yarışırlar. Eğer önceliğiniz alımlı ve zarif görünmekse bu doğrultuda üzerinize düşeni yapmanız gerekir.

Tasarım harikası taşlı ve gümüş yüzükler


Yaz aylarında bronz teninize çok yakışacak gümüş tasarım yüzükler...





Erkeklerin vazgeçilmez aksessuarlarından olan Gümüş Yüzük , Osmanlı Tuğralı Yüzük, Armalı, Klasik ve Modern Modelleriyle Eşinize, Sevgilinize, Arkadaşınıza yada Kendinize verebileceğiniz en anlamlı hediye

Yüzük

Parmaklarınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz birçok çeşitteki yüzük modellerimizi bu kategoride bulabilirsiniz. Birbirinden şık tasarımlı yüzük çeşitlerimizle parmaklarınızı süsleyerek herkesin dikkatini çekeceksiniz. Pırlantaaltındoğal taşlartektaşelmas ve gümüş yüzük modellerimizin hepsi sizi bekliyor. Son dönemin en çok tercih edilen harfsonsuzluk ve kral-kraliçe yüzükleri ile isim yazılı yüzük koleksiyonunuzun bir parçası olsun. Herkesin dikkatini parmağınızda taşıdığınız farklı sembollerle çekebilir, seçimleriniz sayesinde kendinizi ifade etmenin farklı bir yolunu keşfedebilirsiniz. Bu yüzük modelleri arasında her tür tarza uyum sağlayacak modellerimizi kolaylıkla bulacaksınız.
Eski çağlardan bu yana erkeklerin parmaklarını süsleyen yüzükler, asil duruşun ve şıklığın en önemli simgeleri… Padişahlardan ilahi isimlere, sanatçılardan bilim insanlarına kadar hemen her erkeğin tercih ettiği yüzük, artık geleneksel bir takı. Duruşunu, şık bir simge ile tamamlamak isteyen modern erkeğin de vazgeçemediği modern yüzükler,


“ Nişan yüzüğü, alyans, beştaş, tamtur gibi yüzükler evlilik hazırlığı içindeki çiftlerin kafalarını karıştıran konuların en başında gelir. Aslında çok basit bir ana fikri vardır. Nikah öncesi sağ elin yüzük parmağına takılan yüzük, nikah sonrası sol elin yüzük parmağına takılır. Bu kadar net ve kolay! „

Söz ve Nişan Yüzükleri
Evliliğe doğru giden ilişkilerde yapılacak planlamaların en başında yüzük seçimi gelir. Nişan ve söz yüzükleri kelime olarak farklı olsa da anlam olarak aynıdır. İlk kez nişanlanırken taktığınız yüzüğünüz, nikah sonrası evlilik yüzüğü adını alan alyansınızdır.

Alyans Çeşitleri
Medeni durumunuzun göstergesi evlilik yüzükleri, eşinizin yüzüğü ile birebir aynı olan alyansınız ve taşlı alyanslar olmak üzere birkaç modele ayrılır. Farklılığı seven biz kadınların her zaman aynı yüzükle dolaşması olası değildir. O nedenle alyans ile aynı anlama sahip olan beştaş, tamtur, üçtaş ve yeditaş adı verilen yüzük modelleri de tek başına alyans olarak kullanılabilir. Aralarındaki tek fark gösterişleri ve ışıltılarıdır.


Stil ve moda konusunda, takı ve tasarımların payı son yıllarda ciddi derecede artıyor. Bu alanda yapılan ürün ve hizmet desteğine ekstra bir stil dayanışması sunan markalar, genellikle eklem yüzük, takı ve aksesuar gibi pek çok ürün bulunuyor. Bu ürünlerin kullanımı da oldukça şık ve etkin seçenekler dahilinde sunuluyor. İnsanların, hızlı, etkili ve yenilikçi fırsat arayışında bulduğu bu güzel yüzük modelleri, her türden şekle ve stile sahip olarak sunuluyor.



Alanında uzman olarak çalışmalarını sürdüren QuQla markası, her türden eklem yüzük tasarımı sunuyor. Örneğin kral tacı parmak ucu yüzük modeli, bu tasarımlar arasında yer alan en güzel tasarımlardan birisi ve oldukça dikkat çeken bir yapıya sahip. Aynı şekilde takı ve tasarımlar arasında yer alan yaprak detaylı saat kolye de bu ürünler arasında yer alıyor.



Bu tarz ürünlerin kullanımı, hem estetik, hem de özel günleriniz için bir sürpriz niteliği taşıyor adeta. İster kendiniz kullanın ve modanın yenilikçi kreasyonlarını taşıma zevkine erişin, isterseniz de sevdiğiniz bir yakınınıza hediye etmek için tercih edin en güzel tasarımları.



Kaçırılmayacak alışveriş fırsatlarını ve hizmetlerini sunan mağazamız, yenilikçi tasarım destekleri ile yeni sezon modasına gülümsemenizi ve alanında başarılı ürünlere çok daha rahat bir şekilde yalnızca birkaç tıklama ile ulaşmanızı sağlayacak. Hem QuQla tasarımlarına, hem de modanın incilerine ulaşmak için, daha fazla geç kalmayın!

Bim de illuminatici mi sorularını akla getiren görüntü...


bana göre üç ihtimal var:

- vaadedilmiş topraklarla ilgili siyonist bir mesaj.
- kanada'da vatan hasreti içinde görev yapan tuncay güney'den bir mektup.
- faiz lobisiyle ilişkili bir yazı.

bim yetkilileri inşaallah yakın zamanda bu konuyla ilgili bir açıklama yaparak müminlerin kalblerindeki endişeyi giderirler.
2014 yaz takı modası
Yaz modası denildiğinde bizi heyecanlandıran takılar ilk aklımıza gelen aksesuarlar arasındadır.Bugün ki konumuz ise 2014 yaz sezonun modası takılar…

Çok çeşitte moda olan takılar var diye düşünmeyin.Siz tarzınıza uygun olan en çok veğendiğiniz takıları kombinlerinizde kullanın.Şimdiz sizler için 2014 yazı bayan takı modasından bir kaç ip uçu vereceğim.

Bu yaz ön plana çıkan takılar arasında en çok dore rengi büyük zincir takılar geliyor.Geçen senede gösterişli taşlı boncuklu takılar çok modaydı etkisi hala sürüyor ama kalın kolyeler ve kalın bileklikler bu sezon daha çok zincir detayı ile karşımıza çıkıyor.Altın rengi modası son gaz devam ediyor.


2014 Sezon takı trendi bir sürü altın rengi bileklikleri ve kolyeleri takma modası.küçük beyaz gümüş boncuklarla ile kolye ve bileklikler yanı sıra asrında yazılı ve kalın zincir kolyeler çok trend.Tak takıştır yazı çok moda.


Bunun yanı sıra kalın kelepçeler hem gümüş hem dore renklerde ön planda.İsterseniz pamuksu kumaş şeklinde kalın bileklikler ve boncuklu örülmüş kalın bilekllikler  ile de bu yaz kombinlerinizi güçlendirebilirsiniz



Küpelerde ufak ve kulağa yapışık sade küpeler rafa, yeni uzun ve gösterişli büyük takılar çekmeceye.2014 yaz bayan küpe modellerinden büyük ve uzun gösterişli küper çok moda.

Rarmaklarda midi yüzükler ve aynı ince halka yüzük takma modasıda bu yaz öne çıkan uüzük trendlerinden.Bazı yüzüklerde parmak ucuna takılıyor.Nasıl mı işte sizler için bir örnek.



2014 yazı takı modası


2004 bayan takı trendleri



2014 yaz takı modelleri



2014 yaz takı modelleri