14 Ağustos 2014 Perşembe

Alyans dışında parmaklara takılan yüzükler herhangi önem taşımıyorlar, ama insan doğası  hakkında, birçok şey  anlatabilirler. Psikologlara göre değişik parmaklara takılan yüzükler, yüzük sahibinin karakteriyle ilgili çok önemli ipuçları verebilirler.


Örneğin yüzük parmağı ilişkiler ve iletişimden sorumlu. Onun en güzel açıklaması alyans takma geleneğidir. Altın alyans bir ilişkide ve  evlilikte temiz enerji, güç ve cömertlik sağlar. Bazen kadınlar alyansın yanına herhangi ikinci yüzük takarlar. Bu işaretin anlamı,evliliğin önemini vurgulamak ve onu daha da güçlendirmek. Bu parmağa takılan farklı yüzükler, alyans hariç, insanın ruh halini gösteriyorlar. Küçük önemsiz yüzükler sakin ve romantik kişiliği işaret ederler. Büyük ve abartılı modeller,fark edilme ve dikkat çekme arzusunu gösterirler. Bir kişi yüzük parmağına gösterişli bir yüzük takıyorsa, onun iyi bir ruh hali, iyi niyeti ve aşktan en romantik beklentileri olduğunu anlarsınız. Böyle kişilerde olumlu duygular zirvededir.

Orta parmağa yüzük takmak, iyi bir kariyer için tüm güçleri ayarlamak demektir. Orta parmağımız en uzun ve en merkezi parmağımızdır. Kural olarak, bu parmak bizim atalarımızla bağlantıyı  gösteriyor ve bütün aileden, miras kalan takılar ona takılıyor. Bu yüzden orta parmağa yüzük takan kişi kadere, karmaya, ve yüksek amaca inanır. Böyle bir kişi ile karşılaştıysanız, emin olun ki o büyük manevi güce sahiptir. Orta parmağa takılan yüzük, yaşamın bütün zorlukların üstesinden gelmeye yardımcı olur, özveri ve bilgeliği arttırır.

İşaret parmağa yüzük takmak, fiziksel kuvvet ve çeviklik verir. Gururlu ve iktidar arzusu olan bir karakteri işaret eder. Sizin karşınıza çıkan kişi bu parmağa gösterişli yüzük takıyorsa, o liderliği hedeflemektedir. Onun en ciddi niyeti fethetmek ve kazanmak. Eğer  çekingen, utangaç ve kararsız bir kişi bu parmağa yüzük takarsa, iletişimde zorluk yaşamaz. Ama genelde bu çok gururlu ve kibirli bir kişinin simgesidir.

Çok az kişi serçe parmağa yüzük takıyor. Müzikal ve sanatsal  duyarlılığınızın artmasını istiyorsanız, serçe parmağınıza yüzük  takın.
Serçe parmağındaki  yüzük oyuncu, sanatçı ve  moda tasarımcıların sıkı arkadaşı. Ancak sanat dünyasına bağlı olmayan bir kişide öyle bir yüzük, geleneksel çerçevenin ötesine gitme arzusunu gösterir. Aynı zamanda ince entrika için gelişmiş zihin temsil eder ve her zaman flört etmeye hazır bir kişiyi işaretler.

Başparmağa takılan yüzük,erkeklerin elinde özel dikkate değer. Psikologlara göre, böyle bir yüzük sahibinin ana arzusu her şekilde kendini ispat etmek,özellikle cinsel açıdan. Bu konuda görüş son iki bin yıl değişmedi. Eski Yunanlılar ve Romalılar başparmağı penisin sembolü olarak kabul ederlerdi ve erkek gücü korumak için halkalar takarlardı. Günümüzde başparmaktaki yüzük, büyük bir enerjiye sahip,duygusal ve geniş bir insanı ortaya koymaktadır.

Tagged:

0 yorum:

Yorum Gönder