24 Haziran 2014 Salı

ORTAÇAĞ SILVER DÜĞMELERİ. Başyapıtları

Yaklaşık 17-18 yy. İki Ortaçağ içi boş gümüş düğmelerinin Lot. Ustaca ajur telkari yaptı. Bozulmamış. Matserpieces. Yükseklik süspansiyon döngüler dahil: 23mm ve 21mm. Çap: 25mm ve 26mm. Ağırlık: 5,3 gr.
 Uygun Fiyatlı Yüzükler




Oyma ELK İLE ROMAN BRONZ taşlı yüzük

ROMA. Yaklaşık 1-3 yy. oval bezel bir elk bilgilerini kazınmış ile Parmak taşlı yüzük. çapı Inside: 18 mm. Kusursuz kalite, parlak koyu yeşil patina. Giyilebilir. Keçelerin çok eski zamanlarda önemliydi. Bunun gibi Seal yüzük, mektup ve paketler üzerine balmumu damga mühür kullanılmıştır. 


BİZANS BRONZ kutsal emanetlerin saklandığı sandık CROSS

Yaklaşık 9-12. yy. Antik Bizans bronz kutsal emanetlerin saklandığı sandık çapraz. ters bir Orans tasvir ederken yüz yarısında, İsa ve monogram yukarıdaki çarmıhtan gösteriyor. Kutsal emanetlerin saklandığı sandık Crosses bir Saint ya da diğer kutsal nesnenin değerli emanetler tutmak amacıyla edildi. Nice Christian kalıntı. Boyunca süspansiyon döngü: ile 67 mm. Genişlik: 32 mm. Ağırlık: 24 gr.

A kutsal emanetlerin saklandığı sandık (Aynı zamanda bir olarak anılacaktır türbe, yanlamasına dans etmek veya monstrance) Kalıntıları bir taşıyıcısıdır. Bu fiziksel olabilir aziz, giyim kemik parçaları, ya da gibi kalır bazı aziz veya diğer dini figürleri ile ilişkili nesne. reliquaries kullanımı Hıristiyan ritüel önemli bir kısmını 4 yüzyıl hakkında gelen oldu. Reliquaries korunması ve çok sayıda Hristiyan Tanrı tarafından mucizevi güçler sahip olduğunuza inanıyorsanız emanetler, sergileme anlamına gelir sağlamıştır.

Orans uzun kollar ya da dua bedensel tutum, genellikle ayakta olan bir kadın figürü, dirsek yakın vücut kenarlarına ve ellerini yana doğru uzanmış olan ile, avuç içi kadar. 


 Uygun Fiyatlı Yüzükler


BRONZ SEAL HALKA w / MARS

Circa 1 - 3 yy. Antik Roma bronz mühür yüzük Mars tasvir dayatmak, savaş tanrısı. Tanrı kask takıyor ve kılıç tutuyor. 19 mm. geniş. ABD boyutu: 5 ½. çap içinde: 16,5 mm. Keçelerin çok eski zamanlarda önemliydi. Bunun gibi Seal halkaları, eski mektup ve paket mum damga mühür kullanılmıştır.

Tagged: , ,

6 yorum:

  1. Bi tarz bir yüzük buldum nasıl yardım alabilirim

    YanıtlaSil
  2. Arayın beni yardımcı olayım size bende kendime bakıyorum eski yüzük takmak için 05424774627 farklı da ola bilir

    YanıtlaSil
  3. Ararsanız daha iiii olur burdan yazamam

    YanıtlaSil
  4. Bendede bir tane Selçuklu bronz yüzük var 19 mm değeri varmı acaba

    YanıtlaSil
  5. En kötü ihtimalle Hatay müze müdürü ile görüşüp verebilirim.

    YanıtlaSil
  6. Hatay müzesine teslim etsem basım agrirmi tedirgin değilim desem yalan olur

    YanıtlaSil