25 Mayıs 2014 Pazar

Altın, pırlanta, yakut, zümrüt… Hepsi çok güzel taşlar kuşkusuz. Mesela bir pırlanta tektaş ya da güzel bir altın kolye, eminim harika aksesuarlardır. Fakat asla gümüşün yerini tutamayacak. Zira gümüş, eskilerden beri her türlü eşyamız da kullanılan bir maden olmasının yanı sıra; kadınların ve hatta erkeklerin de kollarını, parmaklarını ve boyunlarını süslemiştir. Kullanışlı bir takı madeni olan gümüş, gençlerin gözdesi. Bir gümüş kolye veya gümüş yüzük; günlük kıyafetlerle kullanıldığı gibi şık davetlerde de ilgi çekmenizi sağlayabilir. Ayrıca diğer madenlere göre fiyatı da cebinizi yakmaz.







gümüş yüzük
Her yaştan insanın kullandığı gümüş takılar, Mor Takı’da fazlaca çeşit imkanı sunuyor. Özellikle kendi takınızı tasarlayabilmeniz çok hoş. Tarzınızı ve hayal gücünüzü birleştirip oluşturacağınız takıları, kendiniz kullanabileceğiniz gibi yakınlarınıza da severek hediye edebilirsiniz. Örneğin, kendiniz tasarlayın bölümüne girip; bir isim kolye dizayn edebilirsiniz. Kalp içinde yazılan bir isim kolyenin yaratıcısı olabilir ve onu eşinize, sevgilinize veya nişanlınıza hediye edebilirsiniz. Ya da aynı olayı bir yüzük üzerinde de gerçekleştirebilirsiniz. Sevdiğiniz insanın ismini parmağınızda taşımak ve taşıtmak oldukça sevgi dolu olacaktır.

tektaş
Pırlanta tektaşların hiçbir zaman gümüş bir yüzüğün yerini tutmayacağını söylemiştik. Peki ya gümüş bir tektaşa ya da alyansa ne dersiniz? Tam tur taşlarla donatılmış bu yüzükler, parlaklıklarıyla resmen bütün gözleri üzerinde topluyor. Sadece kolye ve yüzük olarak değil de güzel bir broşu da gümüş detaylı düşünebiliriz. Renkli taşlarla süslenmiş bu broşlar arasından seçim yapmak sizi zorlayacaktır. Bence her elbisenize göre bir tane edinmelisiniz. Gümüş küpeler ise yine zirkon, quartz, garnet gibi mükemmel taşlarla karşımıza çıkıyor. Mutlaka aradığınız renkte ve şekilde bulabileceğiniz bu küpeler için tercih yapamayacaksınız. Çünkü gerçekten zor. Mesela sarı gümüşten imal edilen içinde akuamarin ve ametist gibi taş detayları olan, mavi ve mor renklerindeki küpe insanı rüya dünyasına sürüklüyor.



gümüş yüzük
Gümüşü şık davetlerde ve günlük hayatta rahatlıkla kullanabilirsiniz demiştik. Gümüşün ayrıca otantik bir havasının olduğu ise yadsınamaz. Salaş kıyafetlerinizle ve bilhassa çiçekli o eski eşarplarla kullanacağınız büyük küpeler, irice bilezikler ve detaylı kolyeler eminim sizi harika bir görünüme kavuşturacak. Gümüşün modası hiçbir zaman geçmeyecek. Büyük, küçük, yaşlı, genç ve hatta bayan, erkek demeden kullanılan gümüşlerin değeri de düşmez diye tahmin ediliyor…

Tagged: , , ,

0 yorum:

Yorum Gönder