25 Mayıs 2014 Pazar

2013 Modası Altın Gümüş Nişan Yüzük Modelleri


Evliliğin ilk adımı olan nişan törenlerinde, evlenecek çiftler için ömürleri boyunca parmaklarında taşıyacakları nişan yüzükleri büyük önem taşır. Bu yüzden yüzük modeli olarak en şık, altın veya gümüş, taşlı veya pırlanta yüzükler tercih edilir. Evlenecek kişiler için hayatlarında büyük bir anlamı olan yüzükler, kişilerin maddi durumuna, zevklerine göre değişkenlik gösterebilir. Bazıları sade yüzükler tercih ederken, bazıları ise taşlı, pırlantalı ve fiyatı yüksek yüzükleri tercih edebilir. Altın nişan yüzük modellerinin uzun yıllardır hiç modası geçmez, her zaman tercih edilir altın yüzükler. Son yıllarda gümüş

yüzüklerin de gözalıcı tasarımlarıyla ilgi çekici ve albenisi çok olan yüzük modelleri haline geldi. Önemli olan nişan yüzüklerini parmaklara takmak değil o yüzükleri bir ömür boyu parmakta taşıyabilmektir. Evlilik sabır ve hoşgörü işidir. Sabrı az olan ve hoşgörüsüz insanlar ne yazık ki evliliklerini bir çırpı da bitirebiliyor ve nişan yüzüklerini de fırlatıp atabiliyorlar. Sizlere 2013 modası altın alyans ve gümüş nişan yüzük modellerinden bir demet sunarken, seçtiğiniz ve parmağınıza taktığınız nişan yüzüklerini bir ömür boyu çıkarmamanızı diliyorum. Mutlu saadetli bir evlilik temennisinde bulunuyorum.

Sizler için galerimize eklediğimiz nişan yüzüklerinde, resimli yüzükler, taş detaylı yüzükler, pırlantalı yüzükler, kalın yüzükler ve sade alyans modelleri gibi bir çok yüzük modelleri bulunuyor.  yüzük fiyatları ise altın yüzük modellerinde 1500 tl ile 3000 tl arasında değişiyor. Gümüş  yüzüklerin fiyatları ise 50 tl den başlayıp 600 tl ye kadar çıkabiliyor.


Tagged: ,

0 yorum:

Yorum Gönder