5 Haziran 2017 Pazartesi

Prebiyotik Supplement


Vervella kullanmanız birçok farklı sebepten dolayı son derece önemlidir. Günümüzün modern teknikleriyle hasat edilen ve işlenen gıdaların besleyicilik özellikleri önemli oranda düşer fakat Vervella’nın hammaddesi olan Ascophyllum nodosum’un hasat işlemleri sırasında böyle bir sorun söz konusu değildir.
Vervella su yosunu bol miktarda mineral, vitamin, lif ve protein içerir. Tüm mikro besleyicileri doğal formunda ve dengeli şekilde almanızı sağlar. Bünyedeki ağır metalleri emerek strontium 90 yüklemesini engellenmesine ve vücudunuz rahatlamasına destek olur. Midede aşırı asit oluşumunu engellemeye yardımcı olur.
Vervella, tüm vücut için yeterli miktarda organik iyot içerir. Organik iyot tiroid fonksiyonları için son derece faydalıdır. Tiroid fonksiyonlarının optimize edilmesi tüm organizmanın düzenli çalışmasına yardımcı olur. Vervella, demir içerir ve doğal bir magnezyum, kalsiyum ve besin kaynağıdır. Tüm bu besin ve elementler Vervella kapsülün içinde, doğru oranda ve vücudun optimum seviyede faydalanacağı şekilde mevcuttur.

VERVELLA’YI DİĞER YOSUN BAZLI ÜRÜNLERDEN FARKLI KILAN NEDİR?
Ascophyllum nodosum’un uzun süredir bilinmesine rağmen vücudumuzun onu işleyecek enzimlere sahip olmamasından ötürü gerekli faydayı elde edememesi durumu mevcuttur.
Ascophyllum nodosum’un biyodinamik moleküllerinin çözülmesi, yosunun içerisindeki doğal içeriklerden maksimum oranda faydalanılmasını sağlar. Bu özellik, Vervella’yı dünyadaki tüm diğer yosun bazlı, içinde yosun barındıran veya enzim, mikrop, bitki regülasyon molekülü veya başka biyoteknoloji bileşenleri içeren ürünlerden farklı kılar.

VERVELLA’YI KİMLERE TAVSİYE EDERSİNİZ?
Vervella, vücut enerjisini artırmak, ameliyat sonrası hızla iyileşmek (doktor kontrolünde), vücut fonksiyonlarını yenilemek, sabahları güne daha zinde ve dinç uyanmak ,vücudunu güçlendirmek ve beslemek konusunda destek isteyen her yaştaki bireyler için tavsiye edilir.

VERVELLA KAPSÜLÜ TÜKETTİKTEN SONRA NASIL HİSSEDERSİNİZ?
İçerdiği doğal iyot sayesinde enerjinizin yükselmesine geniş oranda yardımcı olur. Özellikle sporcularda ve fiziksel olarak aktif kişilerde (maraton koşucuları, profesyonel sporcular) kusursuz bir fiziksel denge kurulmasına destek olur.
Alginik asit özelliğinden dolayı detoks, vücudu arındırma ve güçlendirme konularında da size yardımcı olur. En zengin iyot kaynaklarından biri olan Vervella hücrelerinizin yenilenmesine destek olur. Biliyoruz ki yenilenen hücreleriniz cildinizin daha genç ve sağlıklı görünmesini sağlar.
Daha yüksek ve kalıcı bir enerji seviyesine sahip olmanız konusunda vücudunuzun ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri optimum seviyede karşılanmasına destek olur.
Vervella, prebiyotik içeriğinden dolayı bağırsaklardaki sadece faydalı bakterileri besleyerek bağırsak florasının güçlenmesine yardımcı olur güçlenen bağırsak florası bağışıklık sisteminin büyük oranda dengelenmesi için vücudun duyduğu ihtiyaçların karşılanmasında da yardımcıdır.
Doktor tavsiyesi ile düzenli tüketim yapıldığında söz konusu etkileri rahatlıkla gözlemlenebilinir.

Tagged:

0 yorum:

Yorum Gönder